Du kan få lavet en vitamin og mineraltest, så det ikke behøver være en jungle, hvad du egentlig har behov for.

Typisk går rigtig mange rundt med ubalancer i kroppen, som kan være afledt af en mangelfuld kost, brug af medicin, sygdom eller andet som gør kroppen i underskud for essentiele / vigtige vitaminer og mineraler, som lægen ikke lige har kunnet diagnostisere, idet grænseværdierne for vitaminer og mineraler er alt for lave.

Tankevækkende er det, at f.eks. en spinkel pige på måske 11 år der vejer 45 kg iflg. vejledning, skal have samme dosis som en overvægtig herre på 55 år, eller for den sags skyld en ældre person der måske er svækket pga. alder eller sygdom. :o  Til sammenligning er det langt mere retningsgivende at dyrlæger medicinerer efter vægt!

Så vil du være mere sikker på at indtage de FOR DIG rigtige vitaminer og mineraler, eller har du mangelsymptomer eller andre udfordringer som f.eks.: Taber du hår, har du eksem, ledsmerter, ser du dårligt, er du i overgangsalder, har du mistanke om at der er noget du ikke tåler, eller er du bare ekstrem træt og vil gøre noget godt for dig selv med naturlige tilskud, så er muligheden her.

Du kan få udleveret et spørgeskema fysisk eller elektronisk, som du udfylder og returnerer, hvorefter jeg guider dig til hvilke vitaminer og mineraler du er i underskud af og hvor meget du har behov for. Det står dig derefter frit for, om du selv vil købe produkterne eller købe dem gennem mig.

Jeg køber hjem via helsebixen engros: bl.a.Natur Drogeriet, Biosym, Nani og Solaray.

Pris for vitamin- og mineral test kr. 400,-

Jeg har taget kurset micronæringsspecialist i 2019 v/Frede Damgaard